A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

márc

7

márc

7

Dr. Lim

2015.03.07 - szombat

Különleges ember. Határozott, céltudatos és a DXN alapítója. Nála jobban senki sem magyarázza el a DXN-t.

 

febr

21

Utolsó csepp a pohárban

2015.02.21 - szombat

- A DXN európai szervezete vezetése olyan professzionális online eszközöket ad ingyenesen a tagok számára már 13 nyelven amivel az egész világon tudják építeni hálózatukat akár otthonról a számítógép mellett!


- A DXN családias jellege, rendezvényei egyediek, sokkal több bennük az emberi családias elem, mint a marketingfogások, az amerikás show jelleg, adrenalin színt növelő pár napig tartó külső motiválás, felpörgetés!


- A DXN-hez ezért nagyon sok olyan ember csatlakozott és csatlakozik akik más MLM-re sohase voltak nyitottak, és akiket nem elsősorban a pénz érdekel, akiket nem fog meg az, hogy ők is milliomosok lehetnek, de szívesen vesznek részt a terjesztésben, és abban, hogy másoknak segítsenek az egészséges életmódban esetleg a gyógyulásban illetve szívesen vesznek részt rendezvényeken, baráti összejöveteleken.


Összességében a DXN egy mindenki által egyszerűen elindítható vállalkozás, óriási online támogatással, nagyszerű szponzorokkal és verhetetlen árú és minőségű termékekkel!

 

http://krisztagomba.dxn.hu/uzleti_lehetoseg

febr

20

- A DXN vezetése mindenki számára elérhető, Budapesten van a központi iroda, ahol személyesen is át lehet venni a termékeket!


- Jelenleg a legnagyobb termékválasztékot biztosítja a konkurenciához képest. Az alap ganoderma kapszulák, kávék tea és kakaó mellett - ami a többieknél is van - a DXN bőséges választékot kínál más gyógygombákból pld Cordyceps, oroszlánsörénygomba, illetve Spirulina és Noni is van a választékban. Emellett a kozmetikai és higiéniai paletta is széleskörű aloés és ganodermás alkotórészekkel.


- Mivel a teljes termelés, termesztés, feldolgozás, csomagolás, kutatás, szállítás a cég kezében van, nincs külső beszállító, ezért a legjobb árakon is tud dolgozni a cég! Mivel a DXN fogyasztói hálózat elsődlegesen a stabil állandóan növekvő forgalomra épít, ezért előbbre való szempont, hogy sokan tudják havonta megvenni a termékeket, mint az, hogy az üzlet építők mennyit keresnek! A DXN nem a gyors meggazdagodás üzlete, hanem a kiszámítható stabil növekvő fogyasztói hálózat és az egyre növekvő passzív jövedelem forrás a jellemző rá! Az emberek nem azért veszik a termékeket mert az a jutalékfelvétel feltétele, elvárás és üzleti érdekük, hanem azért mert szeretik, és akkor is megvennék ha ennyiért üzletben árulnák, az üzleti lehetőség nélkül!

febr

19

DXN egyetlen hibája

2015.02.19 - csütörtök

A DXN üzleti lehetőség mellett sok dolog szól:
- Elsősorban nem a gyors meggazdagodás a fő üzenet, így a marketingterv és az indulás nem a nagy értékű kezdőcsomagokra és nem nagy összegű elvárt havi forgalmakra épít. A cég fő üzenete, hogy mindenkit felnőtt emberként kezel, és nincsenek ezért beépített kényszerek, kötelező elvárások, bárki belekezdhet egyszeri 5000Ft-os regisztrációs díj befizetésével és egy termék megvásárlásával!


A DXN-nek talán ez az egyetlen hibája, hogy nagyon ügyel arra, hogy senkit se érjen semmilyen veszteség, senki se érezze magát becsapva, ne költekezze túl magát. Ezért a marketingjében kerül minden mókusvakítást, az emberek pszichéjére ható befolyásolási trükköket lezárási technikákat. Nincsenek beépített kényszerek, vásárlási , forgalom elvárások, és nem a minél több százezres kezdőcsomagokkal indítás a cél.


Ezek miatt viszont sokan félreértik az üzletépítést, és azt gondolják beregisztrálnak egy kávéval, rendelnek egy weblapot és már be is indul a pénzgyár! Pedig az, hogy nincs külső kényszer, elvárás még nem jelenti azt, hogy nem is kell magunkkal szemben támasztani ilyeneket!! Egyértelmű, hogy a DXN-ben is csak az keres pénzt, aki azt vállalkozásnak veszi, minden terméket kipróbál, rendszeres fogyaszt belőlük, és tart egy készletet, amiből tudja megkínálni a jelöltjeit. A DXN -ben is lehet nagyon sok pénzt keresni, de természetesen ahhoz egy belső kényszer motiváció kell, amit a kényelmi zónához ragaszkodás könnyen lenyom!