A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

16

Bevezető gondolat ehhez a cikkhez: Ha a kávé védelmet nyújt a rákos betegségekkel szemben, akkor milyen védelemt nyújthat a DXN ganoderma gombás kávéja! Érdemes elgondolkodni ezen.


"Napi legalább négy csésze kávé elfogyasztása csökkentheti a vastagbélrák kiújulásának kockázatát - derült ki az amerikai Dana-Farber Rákintézet nagyszabású tanulmányából.

A vizsgálat majdnem ezer olyan ember bevonásával készült, akiknél műtétet és kemoterápiát is alkalmaztak a vastagbélrák kezelésére. A Journal of Clinical Oncology című folyóiratban közölt eredmények szerint a kávéfogyasztás azoknál bizonyult a legjótékonyabb hatásúnak, akik napjában négy vagy több csészével fogyasztottak a nedűből - vagyis nagyjából 460 milligrammnyi koffeint vettek magukhoz.

Ezeknél a pácienseknél 42 százalékkal kisebb volt a valószínűsége a rák kiújulásának, mint a kávét nem fogyasztóknál és 33 százalékkal kisebb valószínűséggel haltak bele a rákba vagy egyéb betegségbe. Napi két-három csésze kávé jóval szerényebb jótékony hatással bírt, míg napi egy vagy kevesebb csészényi kávé csupán minimális védelmet jelentett.

Az ígéretes eredmények ellenére a tanulmányt vezető Charles Fuchs óva inti a nem kávézó pácienseket attól, hogy elkezdjenek kávézni - olvasható a The Daily Mirror című brit napilap internetes oldalán.

"Ha valaki rendszeres kávéfogyasztó és vastagbélrák miatt kezelik, akkor ne hagyja abba a kávézást. Ha azonban nem iszik kávét és azon gondolkodik, hogy elkezdjen, először mindenképpen konzultáljon az orvosával" - jegyezte meg a szakember, hangsúlyozva, hogy további tanulmányokra lesz szükség a friss eredmények megerősítéséhez.

A mostani tanulmány az első a világon, amely összefüggést mutatott ki a koffeintartalmú kávé és a vastagbélrák kiújulásának kockázata között.

Számos közelmúltbeli tanulmány eredményei sugallják, hogy a kávé védelmet nyújthat a rák különböző típusainak, köztük a posztmenopauzális (változókor utáni) emlőrák, a melanóma, a májrák és a prosztatarák kialakulásával szemben."

Forrás: (http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/bowel-cancer-re-occurrence-slashed-6270645)

okt

26

MLM receptre

2015.10.26 - hétfő

Nehéz munka az MLM. Olyan, mint a süteménykészítés.
Ma egy egyszerű almás pitét készítettem el. Miért is fogtam én balga hozzá? A legfontosabb motvációm az, hogy a családom nagyon szereti a sütiket. ( Én is, de akkor ha más készíti. ) Napok óta ígértem nekik, és mára olyan mértékben elharapózott rajtam a szégyenérzet, hogy délután nekifogtam.
Előző hetekben már alaposan tanulmányoztam a témát, recepteket kerestem. Rengeteg van! Sikerült is kiválasztanom egy hozzám illőt, ami képekkel illusztrált. Lépésről lépésre képpel vezet végig az összes fázison. Ez nekem a legjobb!!!
Kiderült, hogy nincs itthon vajam. De zsírom van, azzal készítem és kész. ( Már az elején variálok, pedig gyakorlatom semmi a sütésben. No nem baj, fő a kreativitás. ) Laptop a konyhában biztonságos helyen, mert mindig figyelem mit kell csinálnom.
A hozzávalókat szépen összekészítettem és elkezdtem. Mondanom sem kell, hogy már a tészta sem úgy sikerült, hiszen egy nyúlós-ragadós izé lett, ami ott maradt az ujjaimon. Gondoltam, hogy ezt az élő életben ki nem nyújtom! Kreatívan, tapasztalattal telve tettem hozzá még lisztet, annyit éppen, hogy a tészta lejöjjön az ujjaimról és kis labdát tudjak belőle formálni. A kis tésztalabdámat két részre osztottam és pihenni hagytam. Nem úgy magam! A sütőt már előre begyújtottam, hogy melegedjen. Most következett az almák hámozása, reszelése. Ez sem tetszett annyira. Mi az, hogy 60 dkg alma? Héjjastól vagy hámozva? Mindegy. Legyen sok, az nem lesz baj. Ez lassan haladt, de még lassabban a reszelés. Szerencsémre hamar megtaláltam a reszelőt. Az almareszelés fájdalmas munka. Egy-két ujjam bánta is nagyon ezt a sütigyártást. Persze eközben telefonált anyukám is, akit muszáj fölvenni. Közben reszeltem rendületlen, jajgattam, ujjaimat fájlaltam, de hasznos tanácsot is kaptam otthonról. NE dinszteld meg az almát! Tegyél zsemlemorzsát a tésztára! ( Receptmódosítás. )
Oké, eddig rendben van. A tésztalabdák pihennek, az alma ereszt. Laptop kikapcsolva, mert a nehezén túl vagyok. A tepsit kizsíroztam. A sütő forró.
Nem szeretem a tésztanyújtást. Nagy felfordulással jár és ritkán sikerül. Most is kiderült, hogy a tepsi túl nagy ennyi tésztához és csak nagyon vékonyra nyújtva fogja beteríteni. A tésztalabdáim nagyon szépek, jó állagúak lettek. Gyurmázni jobb lett volna velük. Kinyújtottam, leragadt, elszakadt, nem sikerült föltekerni a nyújtófára. Nem baj, beletettem, ahol kilyukadt ott kifoldoztam, megtapasztottam és kész. Rá a fahéjjas illatos, kinyomkodott alma és megint a nyújtás, foldozás. Igen csak lapos lett, de ez már annyira nem izgatott, mert tudtam, hogy legközelebb magasabb lesz egy kisebb tepsiben. Nincs elkeseredés! Csak pozitívan. Tetejét megkentem tojással és villával mintásra szurkáltam.
Nem tudom mennyi ideig sült, mert nem néztem. Az illata jó volt. Amikor szép színű lett a teteje elzártam, és KÉSZ.
Nem lett szép, de finom lett. Puha, ízes, könnyű. Omlós. Nagyon ízlett mindenkinek. Siker.
Kb. ilyen számomra az MLM. Minden fázisa megegyezik az almás pite elkészítésének fázisaival. Legközelebb ezt fogom megírni.

 

Jó étvágyat hozzá!

MLM receptre.

 

 

szept

28

Akarom, és megteszem

2015.09.28 - hétfő

Az emberek többsége képtelen önálló döntéseket hozni, félnek attól az őserőtől, amely az "úgy teszek, ahogyan jónak látom" elvében megnyilvánul.


Akarom, és megteszem.


Az emberek félnek a hibázástól, tartanak attól, hogy az eredmény rosszabb lesz, mint a kiindulópont.

De hát ez gyengeség, infantilizmus!


Még ennél is rosszabb - ostobaság!

 

A döntéshozás képessége, és az, hogy elfogadjuk az ezzel járó veszteségeket, és alakítjuk, a mi képünkre formáljuk a világot - vezetői erény.

Simun Vrocsek

szept

26

IGEN

2015.09.26 - szombat


?



"Ha igent mondok valamire, tudnom kell, hogy ezzel mire mondok nemet."



?

 


Ez a mondat rám talált tegnap és azóta gondolkodtat.

 

Mire modasz nemet az igeneddel?

 

Mersz-e igent mondani?

szept

6

Tőle finomabb a kávéd

2015.09.06 - vasárnap


Kávézol... igazi, finom kávét iszol. Három cukorral, két kanálka tejporral, ahogy szoktad. Mégis, olyan furcsa.

Nem olyan, mint máskor. Finomabb, lágyabb, édesebb.

 

De miért? Nem érted.

 

Kavargatod,ízlelgeted. Sokkal finomabb, mint máskor. Vajon a kávétól? A tejportól? A cukortól? Nem. Egyiktől sem. Mindegyik ugyanaz, ugyanannyi, mint máskor. Hanem valami mástól. Valaki mástól. Aki ott ül veled szemben, aki rád mosolyog, akinek hallod hangját, érzed szívdobbanását.

 

 

Igen.

Tőle finomabb a kávéd.

És az életed.

Csitáry-Hock Tamás