• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Január
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

1

Ahány ember, annyi körülmény, annyi akadály, hogy megtalálja a mélybe száműzött életkedvét. Sokan mondják, nem tudják, mit tegyenek, nem tudják, hogyan kell élvezni az életet – sokszor azonban nem is akarják ezt igazán, mert nem tudják, mi az az akarat. Lehet, hogy gyermekként annyira nyomták őket hátulról, hogy nemhogy előre menni, elindulni, de inkább hátrálni, fékezni tanultak meg. Felnőttként ezekből az emberekből hiányzik a motiváció, megtanulták, hogy apu és anyu tudják, mi a helyes irány.

Aztán ott a súlyos megfelelési vágy, az elérhetetlen ideák, a bűntudat, amelyek – úgy hisszük – mindenek felett állnak, elnyomhatatlan zsarnokként irányítják a döntéseket. Ezeket el kell engedni, ki kell nevetni, meg kell ölni, és tudatosítani: Senki más nem fontos, csakis én, minden ember kívül van, én vagyok az egyetlen, akiért felelős vagyok, mert csakis és kizárólag én tudhatom, hogy mit érzek, mi jó nekem. És ez nem önzőség. Nem önzőség kilépni a szarból. Ha valami szar, akkor miért maradnánk benne? Persze a szart már ismerjük, de rengeteg hely van a világban, ahol aranyat is lehet találni – miért tapicskolnánk hát tovább a kakiban? El kell indulni, méghozzá mélységes hálával a szívünkben, örülnünk kell annak, hogy élünk. Az idő szorít!

 

Forrás: http://vilaghalo.info (Feldmár András)

máj

8

Igyál bátran belőle!

2016.05.08 - vasárnap

A megérzésed nem más,

   mint a lelked őszinte hangja.

Nem tudod mihez kötni, nem tudod honnan és miért, de egyszer beléd mar az érzés. És ez az érzés azt mondja: Tedd! vagy éppen Ne tedd! Ostobaság lenne nem hallgatni rá, mert nem véletlen, hogy pont most mondja, pont ezt.

Mikor döntéshelyzet előtt állunk, igazából mindig tudjuk, mit akarunk.
Legbelül tudjuk, még ha sokszor annyira döntésképtelennek is látszunk. Hiszen pontosan azért került az a helyzet az életünkbe, hogy meg tudjuk hozni azt a döntést. Tudod, hogy mit akarsz és a lelked ebben fog segíteni Neked.

Csak azt érzed, hogy nyomaszt és rossz érzést kelt. Nem tudod miért és pontosan mit jelent. De érzed, hogy Nem. Miért? Mert valójában nem akarod. A lelked így jelezett Neked. Vagy éppen hirtelen felpezsdülsz és csak azt érzed, hogy kell neked bármi áron. Még, ha először nem is tűnik jó döntésnek. Vagy éppen ez látszódna a lehető legjobb döntésnek. Amit valójában akarsz, nem feltétlenül jár együtt jóval vagy rosszal. És mások értetlenül is állhatnak előtte. De ezzel nem szabad foglalkoznod.

Hallgass mindig a megérzéseidre. Mert a megérzéseid a lelked szólamán játszanak. Elvezetnek ahhoz, amit valójában jelentesz. Megmutatják, mire vágysz, mit akarsz, merre kell menned. Figyelj rájuk, fogadd be őket! A megérzésed nem más, mint önmagad valódi forrása.

Igyál bátran belőle!

 

Szerző: Kozma Klaudia, forrás: lelektenger. cafeblog.hu

máj

7

Ami késik, nem múlik

2016.05.07 - szombat

Bizony nagyon régen nem írtam már. Ez nem azt jelenti, hogy felhagytam volna vele, hanem azt, hogy termékpróbaidőszakban voltam. Több terméket - főleg kávét - próbáltam ki; ízeket, melyeket még nem kóstoltam. Érdekes dolog ez. Ráérzel egy ízre, megszereted - szinte beleszeretsz - és azt iszod. Ragaszkodsz hozzá. Így megy ez hosszú ideig, majd egyszer csak azt érzed, hogy talán mintha keserű lenne ez az íz. Mi történt? Nem cseréltem véletlen össze a tasakokat és másikból ittam reggel? Nem. Akkor mi történt? Én ekkor nagyon megijedtem, mert létezhet olyan, hogy nem ízlik a Maca Vita kávé?

Létezhet. Továbbra is ő marad a legszerelmetesebb, de most eljött a változás ideje. Új íz kell! Ehhez nagy szerencse, hogy  a DXN egészséges kávéiból van választási lehetőség, mert soook féle van. Én a 3 az 1-ben változattal folytattam tovább.

Tapasztalat: keserűbb. :) A Vita édesebb, de fanyarabb - a férjem mindig a mák ízéhez hasonlítja -, biztosan a ginszeng miatt.
A 3 az 1-ben feketébb, de nem kegyetlenül erős. Ez az íz hasonlít leginkább a "hagyományos" kávék ízéhez. Tehát, aki váltani szeretne annak ez az ajánlatom. Ezt is ittam több hónapon át, minden hozzáadott valami nélkül. A valami tej, cukor, hab stb. Mióta dxn-es kávét iszom, én nem teszek bele semmi valamiket.

Most a Zhi Mocha időszakom van. Ez a kávé különleges! Van benne kakaópor, amitől csokis íz kerül a kávé és a ganoderma mellé. Igazi ínyenc kényeztetés. Ebből naponta kétszer is iszom, mert nem tudom megállni a kakaós csábítást. A dxn-es ember is emberből van. :)

 

jan

16

Bevezető gondolat ehhez a cikkhez: Ha a kávé védelmet nyújt a rákos betegségekkel szemben, akkor milyen védelemt nyújthat a DXN ganoderma gombás kávéja! Érdemes elgondolkodni ezen.


"Napi legalább négy csésze kávé elfogyasztása csökkentheti a vastagbélrák kiújulásának kockázatát - derült ki az amerikai Dana-Farber Rákintézet nagyszabású tanulmányából.

A vizsgálat majdnem ezer olyan ember bevonásával készült, akiknél műtétet és kemoterápiát is alkalmaztak a vastagbélrák kezelésére. A Journal of Clinical Oncology című folyóiratban közölt eredmények szerint a kávéfogyasztás azoknál bizonyult a legjótékonyabb hatásúnak, akik napjában négy vagy több csészével fogyasztottak a nedűből - vagyis nagyjából 460 milligrammnyi koffeint vettek magukhoz.

Ezeknél a pácienseknél 42 százalékkal kisebb volt a valószínűsége a rák kiújulásának, mint a kávét nem fogyasztóknál és 33 százalékkal kisebb valószínűséggel haltak bele a rákba vagy egyéb betegségbe. Napi két-három csésze kávé jóval szerényebb jótékony hatással bírt, míg napi egy vagy kevesebb csészényi kávé csupán minimális védelmet jelentett.

Az ígéretes eredmények ellenére a tanulmányt vezető Charles Fuchs óva inti a nem kávézó pácienseket attól, hogy elkezdjenek kávézni - olvasható a The Daily Mirror című brit napilap internetes oldalán.

"Ha valaki rendszeres kávéfogyasztó és vastagbélrák miatt kezelik, akkor ne hagyja abba a kávézást. Ha azonban nem iszik kávét és azon gondolkodik, hogy elkezdjen, először mindenképpen konzultáljon az orvosával" - jegyezte meg a szakember, hangsúlyozva, hogy további tanulmányokra lesz szükség a friss eredmények megerősítéséhez.

A mostani tanulmány az első a világon, amely összefüggést mutatott ki a koffeintartalmú kávé és a vastagbélrák kiújulásának kockázata között.

Számos közelmúltbeli tanulmány eredményei sugallják, hogy a kávé védelmet nyújthat a rák különböző típusainak, köztük a posztmenopauzális (változókor utáni) emlőrák, a melanóma, a májrák és a prosztatarák kialakulásával szemben."

Forrás: (http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/bowel-cancer-re-occurrence-slashed-6270645)

okt

26

MLM receptre

2015.10.26 - hétfő

Nehéz munka az MLM. Olyan, mint a süteménykészítés.
Ma egy egyszerű almás pitét készítettem el. Miért is fogtam én balga hozzá? A legfontosabb motvációm az, hogy a családom nagyon szereti a sütiket. ( Én is, de akkor ha más készíti. ) Napok óta ígértem nekik, és mára olyan mértékben elharapózott rajtam a szégyenérzet, hogy délután nekifogtam.
Előző hetekben már alaposan tanulmányoztam a témát, recepteket kerestem. Rengeteg van! Sikerült is kiválasztanom egy hozzám illőt, ami képekkel illusztrált. Lépésről lépésre képpel vezet végig az összes fázison. Ez nekem a legjobb!!!
Kiderült, hogy nincs itthon vajam. De zsírom van, azzal készítem és kész. ( Már az elején variálok, pedig gyakorlatom semmi a sütésben. No nem baj, fő a kreativitás. ) Laptop a konyhában biztonságos helyen, mert mindig figyelem mit kell csinálnom.
A hozzávalókat szépen összekészítettem és elkezdtem. Mondanom sem kell, hogy már a tészta sem úgy sikerült, hiszen egy nyúlós-ragadós izé lett, ami ott maradt az ujjaimon. Gondoltam, hogy ezt az élő életben ki nem nyújtom! Kreatívan, tapasztalattal telve tettem hozzá még lisztet, annyit éppen, hogy a tészta lejöjjön az ujjaimról és kis labdát tudjak belőle formálni. A kis tésztalabdámat két részre osztottam és pihenni hagytam. Nem úgy magam! A sütőt már előre begyújtottam, hogy melegedjen. Most következett az almák hámozása, reszelése. Ez sem tetszett annyira. Mi az, hogy 60 dkg alma? Héjjastól vagy hámozva? Mindegy. Legyen sok, az nem lesz baj. Ez lassan haladt, de még lassabban a reszelés. Szerencsémre hamar megtaláltam a reszelőt. Az almareszelés fájdalmas munka. Egy-két ujjam bánta is nagyon ezt a sütigyártást. Persze eközben telefonált anyukám is, akit muszáj fölvenni. Közben reszeltem rendületlen, jajgattam, ujjaimat fájlaltam, de hasznos tanácsot is kaptam otthonról. NE dinszteld meg az almát! Tegyél zsemlemorzsát a tésztára! ( Receptmódosítás. )
Oké, eddig rendben van. A tésztalabdák pihennek, az alma ereszt. Laptop kikapcsolva, mert a nehezén túl vagyok. A tepsit kizsíroztam. A sütő forró.
Nem szeretem a tésztanyújtást. Nagy felfordulással jár és ritkán sikerül. Most is kiderült, hogy a tepsi túl nagy ennyi tésztához és csak nagyon vékonyra nyújtva fogja beteríteni. A tésztalabdáim nagyon szépek, jó állagúak lettek. Gyurmázni jobb lett volna velük. Kinyújtottam, leragadt, elszakadt, nem sikerült föltekerni a nyújtófára. Nem baj, beletettem, ahol kilyukadt ott kifoldoztam, megtapasztottam és kész. Rá a fahéjjas illatos, kinyomkodott alma és megint a nyújtás, foldozás. Igen csak lapos lett, de ez már annyira nem izgatott, mert tudtam, hogy legközelebb magasabb lesz egy kisebb tepsiben. Nincs elkeseredés! Csak pozitívan. Tetejét megkentem tojással és villával mintásra szurkáltam.
Nem tudom mennyi ideig sült, mert nem néztem. Az illata jó volt. Amikor szép színű lett a teteje elzártam, és KÉSZ.
Nem lett szép, de finom lett. Puha, ízes, könnyű. Omlós. Nagyon ízlett mindenkinek. Siker.
Kb. ilyen számomra az MLM. Minden fázisa megegyezik az almás pite elkészítésének fázisaival. Legközelebb ezt fogom megírni.

 

Jó étvágyat hozzá!

MLM receptre.