A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

26

MLM receptre

2015.10.26 - hétfő

Nehéz munka az MLM. Olyan, mint a süteménykészítés.
Ma egy egyszerű almás pitét készítettem el. Miért is fogtam én balga hozzá? A legfontosabb motvációm az, hogy a családom nagyon szereti a sütiket. ( Én is, de akkor ha más készíti. ) Napok óta ígértem nekik, és mára olyan mértékben elharapózott rajtam a szégyenérzet, hogy délután nekifogtam.
Előző hetekben már alaposan tanulmányoztam a témát, recepteket kerestem. Rengeteg van! Sikerült is kiválasztanom egy hozzám illőt, ami képekkel illusztrált. Lépésről lépésre képpel vezet végig az összes fázison. Ez nekem a legjobb!!!
Kiderült, hogy nincs itthon vajam. De zsírom van, azzal készítem és kész. ( Már az elején variálok, pedig gyakorlatom semmi a sütésben. No nem baj, fő a kreativitás. ) Laptop a konyhában biztonságos helyen, mert mindig figyelem mit kell csinálnom.
A hozzávalókat szépen összekészítettem és elkezdtem. Mondanom sem kell, hogy már a tészta sem úgy sikerült, hiszen egy nyúlós-ragadós izé lett, ami ott maradt az ujjaimon. Gondoltam, hogy ezt az élő életben ki nem nyújtom! Kreatívan, tapasztalattal telve tettem hozzá még lisztet, annyit éppen, hogy a tészta lejöjjön az ujjaimról és kis labdát tudjak belőle formálni. A kis tésztalabdámat két részre osztottam és pihenni hagytam. Nem úgy magam! A sütőt már előre begyújtottam, hogy melegedjen. Most következett az almák hámozása, reszelése. Ez sem tetszett annyira. Mi az, hogy 60 dkg alma? Héjjastól vagy hámozva? Mindegy. Legyen sok, az nem lesz baj. Ez lassan haladt, de még lassabban a reszelés. Szerencsémre hamar megtaláltam a reszelőt. Az almareszelés fájdalmas munka. Egy-két ujjam bánta is nagyon ezt a sütigyártást. Persze eközben telefonált anyukám is, akit muszáj fölvenni. Közben reszeltem rendületlen, jajgattam, ujjaimat fájlaltam, de hasznos tanácsot is kaptam otthonról. NE dinszteld meg az almát! Tegyél zsemlemorzsát a tésztára! ( Receptmódosítás. )
Oké, eddig rendben van. A tésztalabdák pihennek, az alma ereszt. Laptop kikapcsolva, mert a nehezén túl vagyok. A tepsit kizsíroztam. A sütő forró.
Nem szeretem a tésztanyújtást. Nagy felfordulással jár és ritkán sikerül. Most is kiderült, hogy a tepsi túl nagy ennyi tésztához és csak nagyon vékonyra nyújtva fogja beteríteni. A tésztalabdáim nagyon szépek, jó állagúak lettek. Gyurmázni jobb lett volna velük. Kinyújtottam, leragadt, elszakadt, nem sikerült föltekerni a nyújtófára. Nem baj, beletettem, ahol kilyukadt ott kifoldoztam, megtapasztottam és kész. Rá a fahéjjas illatos, kinyomkodott alma és megint a nyújtás, foldozás. Igen csak lapos lett, de ez már annyira nem izgatott, mert tudtam, hogy legközelebb magasabb lesz egy kisebb tepsiben. Nincs elkeseredés! Csak pozitívan. Tetejét megkentem tojással és villával mintásra szurkáltam.
Nem tudom mennyi ideig sült, mert nem néztem. Az illata jó volt. Amikor szép színű lett a teteje elzártam, és KÉSZ.
Nem lett szép, de finom lett. Puha, ízes, könnyű. Omlós. Nagyon ízlett mindenkinek. Siker.
Kb. ilyen számomra az MLM. Minden fázisa megegyezik az almás pite elkészítésének fázisaival. Legközelebb ezt fogom megírni.

 

Jó étvágyat hozzá!

MLM receptre.

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on